Foto: M Bengthagen

Information om Coronapandemin och hösten i Nässjö pastorat

Med den senaste veckans utveckling av Corona-pandemin i vår närhet, och med myndigheternas nya rekommendationer, kommer Nässjö pastorat pausa våra gudstjänster och delar av vår verksamhet den närmaste tiden. (Text uppdaterad 10/12).

Med den senaste tidens utveckling av corona-pandemin i vårt samhälle, och med myndigheternas råd och rekommendationer, kommer vi ställa in mycket av vår
verksamhet för en tid framåt.

ALLA GUDSTJÄNSTER INSTÄLLDA

Det blir en annorlunda höst, advent och jul. Alla våra gudstjänster i pastoratet är inställda tills vidare, men vi stänger inte kyrkan. När det finns personal i eller i närheten av våra kyrkor, kommer kyrkorna finnas öppna som en plats för egen bön eller andakt, för att tända ett ljus eller bara sitta ned en stund. 

På söndagar och helgdagar har vi Öppen kyrka. Olika tider och dagar i olika kyrkor. Se vår kalender för mer information (klicka här).

Kyrkklockorna kommer fortsätta ringa, som en påminnelse om att kyrkan ändå finns där i en ororlig tid och värld. 

All vuxenverksamhet, både i grupper och i öppen verksamhet, är inställt tills vidare.

I barn- och ungdomsgrupper informerar respektive ledare sina deltagare.

Vi vet inte fårn dag till dag, hur vintern kommer att se ut. Därför ber vi er att ha förståelse över att informationen i tryckta annonser men också på hemsida och kalender kan ändra sig med mycket kort varsel.  

Det går alltid bra att ringa till pastorsexpeditionen med frågor, eller om du behöva komma i kontakt med någon i vår personal. Vårt telefonnummer är 0380-77700. För övriga telefonnummer klicka här för att hitta vår personal. 

Nässjö pastorat 2020-12-10

(Denna text kommer att uppdateras allt eftersom vi får ny information.)

***

Tips:

  • Svt1 sänder Helgsmålsringning kl. 17.50 på lördagar
  • Svt2 sänder Gudstjänst kl. 10.00 på söndagar
  • Radioandakter på Radio P5, Höglandets Närradio, 103,9 MHz. Lördagar kl. 06.30, 08.30 och kl 24.00.
  • Radioandakter och gudtjänster på radio P1.