Meny

Nässjö pastorat söker Fastighetsansvarig med arbetsledaransvar

Vår nuvarande fastighetsansvarige byter jobb efter sommaren, och går vidare till nya utmaningar. Nu söker vi dig som vill jobba hos oss som Fastighetsansvarig med arbetsledaransvar.

Nässjö pastorat söker Fastighetsansvarig med arbetsledningsansvar.

Vi söker dig med erfarenhet inom fastighetsområdet. Vi tror att du har arbetat med blandade fastighetstyper, antingen med förvaltning, drift eller byggnation. Värdefullt och meriterande är erfarenhet av byggnadsvård, kyrkoantikvarisk ersättning (KAE) och kyrkobyggnadsbidrag (KBB) samt erfarenhet av kyrkogårdsverksamhet. Erfarenhet inom styr- och reglerteknik samt arbete med mjukvara inom data och även kunskaper inom ljud är meriterande.

I tjänsten ingår att planera, leda, fördela och genomföra den dagliga driften och underhållet av pastoratets fastigheter, medverka för utveckling av fastigheter i Nässjö pastorat, samt genomföra olika  fastighetsprojekt. Eftersom många av fastigheterna är kulturmärkta ingår kontakter med länsstyrelse och länsmuseum för fastighetsprojekt, viktigt att ha goda relationer till dessa. Vara behjälplig vid budgetarbete.

Vi ser att du som söker har dokumenterad ledarerfarenhet eftersom tjänsten innebär arbetsledning för vaktmästare med ute och innetjänster. Som ledare är du kommunikativ och engagerad som med lyhördhet tar tillvara på medarbetarnas kunskaper och har förmåga att motivera. Du inger förtroende och har förmåga att skapa goda relationer både inom och utanför organisationen.

Som person är du nyfiken och trivs i en miljö där du får arbeta med blandade arbetsuppgifter. Vi tror att du är initiativtagande, driven och har en god förmåga att planera, administrera och fatta beslut.

Du har goda språkkunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För tjänsten är B-körkort är ett krav. Vi ser också att du har god förståelse och intresse för Svenska kyrkans uppdrag och verksamhet. Arbetstiden är heltid, i huvudsak på dagtid, viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Tjänsten är heltid (100 %) och tills vidare. Tillträde efter överenskommelse.

För mer information kontakta Kyrkogårds- och fastighetschef Kenneth Claesson telefon 0380-77750.

Fackliga företrädare: Helena Fyhr-Abrahamson, Vision, telefon 0470-704865 och Sören Fransson, Kommunal, telefon 010-4429568.

Ansökan med referenser skickas till Svenska kyrkan Nässjö pastorat, Mariagatan 20, 571 32 Nässjö eller via epost till nassjo.pastorat@svenskakyrkan.se. Märk brevet/eposten med "ansökan". Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 16 augusti 2020.

Välkommen med din ansökan!