Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Delgivning: Gravrättsinnehavare sökes

Nässjö pastorat söker gravrättsinnehavare till gravplatser på våra kyrkogårdar runt i hela pastoratet. Delgivningen gäller de gravar som är försedda med en skylt med uppmaningen att kontakta Nässjö pastorats kyrkogårdar.

Nässjö pastorat söker gravrättsinnehavare till gravplatser på våra kyrkogårdar.

Nässjö pastorat är skyldig att föra gravbok eller gravregister där det ska anges namn, personnummer och adress på den eller dem som gravplatsen upplåtits, överlåtits eller gått över till. Det innebär att Nässjö pastorat ska föra register över gravrättsinnehavarna.

Vilka gravar gäller det?

De gravar som berörs av denna delgivning är försedda med en skylt med uppmaningen att kontakta Nässjö pastorat. På anslagstavlorna vid kyrkogårdarna finns förteckning över de gravplatser som försetts med skyltar. Förteckningarna finns även här till höger, som pdf-filer.

Hur får Du kontakt med Nässjö pastorats kyrkogårdar?

Du som vill veta om denna delgivning berör Dig eller om Du verkligen är antecknad som gravrättsinnehavare skall kontakta Nässjö pastorat.

I pastoratet finns tre expeditioner. Du kan ringa till oss eller komma in och besöka oss. Telefonnummer (nås säkrast mellan kl 10-13 helgfri måndag-fredag):

• Nässjö 0380-764 00. Besöksadress: Mariagatan 20, Nässjö.
  • Bodafors 0380-51 51 00. Besöksadress: Kyrkogatan 5, Bodafors.
  • Forserum 0380- 293 80. Besöksadress: församlingshemmet, Forserum.

Kontakta oss snarast !

Får inte Nässjö pastorat kontakt med anhöriga finns det risk för att gravplatsen kommer att betraktas som återlämnad. Det kan medföra att gravanordningen tas bort.