Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bibelsamtal och Frälsarkransvandring

Bibelsamtal och bibelstudium i Nässjö. Läs tillsammans, prata och fundera runt bibeln, eller vandra tillsammans och få veta mer om pärlorna i Frälsarkransen.

Vi har flera bibelsamtal på gång, och hittar du inte det du söker, ring oss. Kanske finns det fler som har samma frågor som du om bibeln – då kan vi kanske starta en ny grupp.

Bibelsamtal "inför helgen" i Nässjö

På torsdagar kl 11, samlas vi i Mariagården - som regel i Mariagårdens bibliotek – för att samtala kring den kommande söndagens bibeltexter. Vi träffas under vår- och hösttermin.

Hösten 2018 startar vi torsdagen den 27/9. Alla är välkomna!

Den efterföljande sopplunchen är inte klart när den startar ännu, men vi träffas för våra bibelsamtal på torsdagsförmiddagen ändå, och kombinerar detta med lite elvakaffe.  

Ledare: Ingileif Malmberg telefon 0380-764 09

Fika & funderingar kring tro i Nässjö

Gruppen inställd tills vidare. Eventuellt nystart efter nyår.
Vid frågor ring Ingileif Malmberg på telefon 0380-76409.

Vandra med Frälsarkransen i Nässjö

Frälsarkransen konstruerades 1996 av biskop emeritus Martin Lönnebo. Kransen är ett armband med pärlor i olika färger, storlekar och former, som skall hjälpa oss att focuserar på bönen och att ge en fördjupad bild tro och gudskontakt. Varje pärla har sin egen betydelse och tanke.

Vi började med ett par vandringar under våren 2018, och kommer att fortsätta med ytterligare ett par vandringar under hösten 2018. Alla är välkomna att följa med, oavsett om man var med i våras eller om det är första gången.

Höstens vandringar är planerade till måndagarna 24/9 och 12/11, med samling vid Mariagården i Nässjö klockan 18.00. Välkomna!

Frälsarkransen Bild: Sara Danielsson/IKON