Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Bibelsamtal och Frälsarkransen

Bibelsamtal och bibelstudium i Nässjö. Läs tillsammans, prata och fundera runt bibeln, eller vandra tillsammans och få veta mer om pärlorna i Frälsarkransen.

Vi har flera bibelsamtal på gång, och hittar du inte det du söker, ring oss. Kanske finns det fler som har samma frågor som du om bibeln – då kan vi kanske starta en ny grupp.

Elvakaffe med bibelsamtal i Nässjö

På torsdagar kl 11, samlas vi i Mariagården - som regel i Mariagårdens bibliotek – för att samtala kring den kommande söndagens bibeltexter. Vi träffas under vår- och hösttermin.

Alla är välkomna!

Ledare: Ingileif Malmberg telefon 0380-764 09

Frälsarkransen i fokus

Frälsarkransen konstruerades 1996 av biskop emeritus Martin Lönnebo. Kransen är ett armband med pärlor i olika färger, storlekar och former, som skall hjälpa oss att focuserar på bönen och att ge en fördjupad bild tro och gudskontakt. Varje pärla har sin egen betydelse och tanke.

I höst har vi tre träffar i Nässjö, med Frälsarkransen i fokus:

* Lördagen den 7 september 2019 kl. 10.00. Frälsarkransvandring från bensinstationen Circle K i Nässjö, till Sommarhemmet i Gissarp (ca 6 km). Ta med egen fika. Anmälan gör du till Kicki på telefon 0380-76411 senast den 30 augusti.

* Torsdagen den 17 oktober 2019 kl. 17.30. Musikstund med Optimistkören i Nässjö kyrka. Välkomna!

* Måndag den 11 november 2019 kl. 18.00. Ljusvandring i Nässjö kyrka. Välkomna!

Frälsarkransen Bild: Sara Danielsson/IKON