Bibelsamtal och Frälsarkransen

Bibelsamtal och bibelstudium i Nässjö. Läs tillsammans, prata och fundera runt bibeln, eller vandra tillsammans och få veta mer om pärlorna i Frälsarkransen.

Vi har flera bibelsamtal på gång, och hittar du inte det du söker, ring oss. Kanske finns det fler som har samma frågor som du om bibeln – då kan vi kanske starta en ny grupp.

Bibelsamtal "inför helgen" i Nässjö

På torsdagar kl 11, samlas vi i Mariagården - som regel i Mariagårdens bibliotek – för att samtala kring den kommande söndagens bibeltexter. Vi träffas under vår- och hösttermin.

Alla är välkomna!

Ledare: Ingileif Malmberg telefon 0380-764 09

Fika & funderingar kring tro i Nässjö

Gruppen inställd tills vidare. Eventuellt nystart efter nyår.
Vid frågor ring Ingileif Malmberg på telefon 0380-76409.

Frälsarkransen i fokus

Frälsarkransen konstruerades 1996 av biskop emeritus Martin Lönnebo. Kransen är ett armband med pärlor i olika färger, storlekar och former, som skall hjälpa oss att focuserar på bönen och att ge en fördjupad bild tro och gudskontakt. Varje pärla har sin egen betydelse och tanke.

I höst har vi tre träffar i Nässjö, med Frälsarkransen i fokus:

* Lördagen den 7 september 2019 kl. 10.00. Frälsarkransvandring från bensinstationen Circle K i Nässjö, till Sommarhemmet i Gissarp (ca 6 km). Ta med egen fika. Anmälan gör du till Kicki på telefon 0380-76411 senast den 30 augusti.

* Torsdagen den 17 oktober 2019 kl. 17.30. Musikstund med Optimistkören i Nässjö kyrka. Välkomna!

* Måndag den 11 november 2019 kl. 18.00. Ljusvandring i Nässjö kyrka. Välkomna!

Frälsarkransen Bild: Sara Danielsson/IKON