Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat Webbplats

Trivselklubben Bringetofta

En grupp för barn från 5 år och uppåt och ett samarbete med Bringetofta Alliansförsamling

Gruppen är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Bringetofta Alliansförsamling. För några år sedan tyckte vi ledare i de båda kyrkorna att det var tokigt att vi "slogs" om samma barn till våra verksamheter. Så en dag bestämde vi oss – vi slår ihop "Trivsel" och "Måndagsklubben" och jobbar tillsammans i stället. resultatet blev TRIVSELKLUBBEN.

Nu är det dags för en ny termin för Trivselklubben och naturligtvis för Trivselklubbens kör som vi startade förra terminen!

Trivselklubben Bringetofta, är till för dig som är som är 5 år och uppåt. Trivselklubben träffas onsdagar jämna veckor och den första halvtimmen är det sång i kör som gäller och resterande timme gör vi något annat tillsammans! Detta annat kan vara: utflykt, pyssel, lek, bak och studiebesök. Vi brukar också lära oss något spännande från Bibeln. Spännande eller hur?

När? Klockan 17.30 – 19.00.

Var? Församlingshemmet, Bringetofta

Vill du också vara med i Trivselklubben, ta kontakt med oss!

Göran Danielsson 070-390 51 03. Carina Jansson 070-630 09 28.

Claes Rostedt 070-990 97 26. Claes Adelin 070- 208 47 40.