Other languages with Google Translate

Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Trivselklubben i Bringetofta

Trivselklubben och Trivselklubbens kör är en grupp för barn från 5 år och uppåt och ett samarbete med Bringetofta Alliansförsamling

Gruppen är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Bringetofta Alliansförsamling. För några år sedan tyckte vi ledare i de båda kyrkorna att det var tokigt att vi "slogs" om samma barn till våra verksamheter. Så en dag bestämde vi oss – vi slår ihop "Trivsel" och "Måndagsklubben" och jobbar tillsammans i stället. Resultatet blev TRIVSELKLUBBEN.

Nu är det dags för en ny termin för Trivselklubben & Trivselklubbens kör.

Trivselklubben Bringetofta, är till för dig som är som är 5 år och uppåt.

Trivselklubben träffas onsdagar jämna veckor och den första halvtimmen är det sång i kör som gäller och resterande timme gör vi något annat tillsammans! Detta annat kan vara: utflykt, pyssel, lek, bak och studiebesök. Vi brukar också lära oss något spännande från Bibeln. Spännande eller hur?

När? Klockan 17.30 – 19.00.

Var? Församlingshemmet, Bringetofta

Vill du också vara med i Trivselklubben, ta kontakt med oss!

Göran Danielsson 0380-51 51 03. Carina Jansson 0380-51 51 23.

Claes Rostedt 070-990 97 26. Claes Adelin 070- 208 47 40.