Kontakt

Näsby Fellingsbro församlingar Besöks- och postadress: Doktorsvägen 6, 73271 Fellingsbro Telefon: +46(581)37850 E-post till Näsby Fellingsbro församlingar

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Verksamhet

Vi har verksamhet för alla åldrar. Här kan du läsa mer om våra olika grupper och vem du kan kontakta om du vill veta mer i Frövi respektive Fellingsbro. Klicka dig vidare till det du vill veta mer om!

Ibland behöver vi hjälpas åt att transportera oss till de olika verksamheterna. Vi ber alla som behöver skjuts att våga fråga och er som kan erbjuda skjuts att tala om det för den ni tror behöver det eller berätta det för någon anställd som kan hjälpa till med kontakt.