Foto: Stefan Leonardsson

Ruotsin kirkon suomenkielinen työ

Svenska kyrkans finskspråkiga verksamhet i Näsby och Fellingsbro

Tervehdys!

Minun on tullut aika kiittää ja kumartaa kuluneesta kahdesta vuodesta. Kokonaisuutena aikani on mennyt niin hyvin kuin sen olosuhteet huomioiden voi olettaa menevän. Olen viihtynyt kanssanne. Olen erityisen kiitollinen Fellingsbron seurakunnalle ja kirkkoherra Kristin Kalmelidille, jotka ovat tarjonneet minulle mahdollisuuden tutustua ruotsinkieliseen seurakuntatyöhön.

Työsopimukseni Bergslagenissa päättyi 14. helmikuuta 2021, eikä sitä ollut kuulemma mahdollista jatkaa. Toivotaan, että työlleni löytyisi jatkaja mahdollisimman pian, mielellään tietysti vihitty pappi.

En kuitenkaan haluaisi sanoa hyvästi, vaan ennemmin näkemiin toistaiseksi. Ruotsi on niin hieno maa asua ja työskennellä, että voisin hyvin kuvitella jatkavani täällä, jos se joskus on luontevasti mahdollista. Pitää katsoa, mihin suuntaan elämä vie. Toistaiseksi olen löytänyt uuden paikan Suomen Pohjanmaalta.

Kaiken tärkeän sanottavani olen sanonut tähänastisissa hartauksissani ja jumalanpalveluksissani. Pitäkäähän Suomen lippu korkealla, ja pitäkää huolta toisistanne!
Jumalan siunausta sekä lähestyvän kevään valoa elämäänne,

toivottaa Tuomo A. Komulainen

Kuva: Maria Lindstedt​