Ruotsin kirkon suomenkielinen työ

Svenska kyrkans finskspråkiga verksamhet i Näsby och Fellingsbro

Hei!
Olen uusi suomenkielinen seurakuntateologi Tuomo A. Komulainen. Aloitin työni Bergslagenin rovastikunnassa helmikuussa 2019.

Näsby-Fellingsbron seurakuntien alueella kokoontuu keväällä 2019 suomenkielinen keskustelupiiri seuraavina aikoina:

• Tiistaina 26. maaliskuuta klo 13
  • Tiistaina 30. Huntikuuta klo 13
  • Tiistaina 7. Toukokuuta klo 13

Kokoontumispaikka: Olofsgårdenin Caferummet, Doktorsvägen 6.

Voimme keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. Voit myös esittää toivomuksia keskustelupiirien sisällöistä ja aiheista.

Suomenkielisiä jumalanpalveluksia on seuraavina aikoina:

• Kiirastorstaina 18. huhtikuuta klo 18
  • Sunnuntaina 26. toukokuuta klo 12

Voit halutessasi tavata teologia, kun kaipaat kuuntelijaa tai keskustelua elämän kysymysten keskellä.

Olet sydämellisesti tervetullut toimintaan, puhumaan suomea uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, ehkä löytämään elämän evästäkin.

Lämmin tervehdys!

Tuomo A. Komulainen