Tävla med Globa Go 1 juni till 1 september

Nu har du möjlighet att delta i årets Global Go-tävling och samla in pengar till Naturskyddsföreningen! Besök och skanna alla 17 mål på Global Go-leden i Nacka och var med i tävlingen mellan 1 juni och 1 september.

Hur deltar jag?

Besök och skanna alla 17 mål på Global Go-leden i Nacka mellan 1 juni och 1 september så är du med i tävlingen. Du kan delta som privatperson, företag, skola eller förening.

Vad vinner jag?

Vi ger 10 000 kr till Naturskyddsföreningen i ditt namn. Du får själv välja hur du vill att pengarna fördelas på Naturskyddsföreningen, läs mer om de olika alternativen på deras hemsida.

Utöver det skänker Nacka församling 1 kr för varje incheckning. Utmana därför dina kollegor, vänner, grannar och andra i din omgivning att delta i tävlingen och hjälp till att bidra till en bättre värld! 

Prisutdelning och inspiration

Lördag 9 september är det prisutdelning vid Nacka kyrka med inspirerande föreläsning, klimatsmart fika och underhållning för barn med hållbarhetstema. 

Vad är Global Go?

Global Go är en vandringsled framtagen av Nacka församling. Runt om i Nacka finns 17 roterande glober. På toppen av globerna finns en QR-kod som leder dig till en app. Där kan du checka in och bekräfta att du besökt målet. 

Appen vill på ett pedagogiskt sätt lära dig om de globala målen och om vad du kan göra för att bidra till en hållbar framtid. 

Nacka församling har under de senaste åren arbetat aktivt för att använda de globala målen i våra verksamheter. Under arbetet har vi märkt att kunskapen hos många är låg och bestämde oss då för att skapa vandringsleden Global Go.

Eftersom att de globala målen hanterar frågor som påverkar oss alla så vill vi försöka sprida kunskap om målen och ge ut information om vad individen kan göra för en bättre framtid. Så föddes idén till Global Go, vårt initiativ för att tillsammans bli medskapare till en hållbar framtid.