Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Ungdomsassistent inom kommunikation

Nacka församling söker en driven och nyfiken ungdomsassistent med öga för det grafiska!

Nacka församling söker en ungdomsassistent till kommunikationsteamet. Vill du arbeta på en kreativ arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter?

Här får du möjlighet att utvecklas inom kommunikation och lära dig mer om yrket. Vi söker dig som är ung och nyexaminerad inom kommunikation och grafisk formgivning.

Arbetsuppgifterna innehåller till stor del grafisk formgivning och bildredigering samt uppdatering av hemsida och sociala medier. Du jobbar självständigt med dessa uppgifter och känner dig säker i programvaran. Du behöver kunna röra dig fritt i InDesign och Photoshop och ha kunskap om sociala medier och webb. Det är meriterande om du även kan skriva, fotografera och har kunskap i fler Adobe-program.

Vi vill att också att du ska utvecklas under din tid hos oss och vi handleder dig under året. Du får jobba med dina styrkor men också att utvecklas i de områden du inte känner dig lika säker på. Vi är en kreativ arbetsplats och ser gärna att du startar ett eget projekt under året under vår handledning och feedback.

Du är bra på att samarbeta, har initiativförmåga och social kompetens. Vi förväntar oss att du delar Svenska kyrkans värderingar.

ansökning

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start 4/11 2019-31/8 2020.

Ansök senast 12 september. Skicka in ditt CV, personliga brev och gärna något ur din portfolio till nacka.forsamling@svenskakyrkan.se. Intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta
Alice Braun, 08-546 06 122, alice.braun@svenskakyrkan.se
Nadia Mitrovski, 08-546 06 121, nadia.mitrovski@svenskakyrkan.se