Other languages with Google Translate

Tid att vandra

Nacka församling och Boo församling bjuder in till två pilgrimsvandringar i höst. Vi vandrar tillsammans i samtal och tystnad med några ord som ledstjärna. Boo kyrkogård 21 september, Flaten & Drevviken 29 september.

Pilgrimsvandring på vackra Boo kyrkogård.

Fredagen den 21 september kl. 11.30 – cirka 13.30.

En vandring för den som vill vandra med några få steg. Temat för vandringen är Frälsarkransen, Livets pärlor. Samling utanför Boo kyrka. Medtag lunchmatsäck. För den som önskar ressällskap från Nacka möts man vid busshållplatsen Finntorp och åker buss 442 mot Gustavsberg Lugnet. Bussen avgår kl.10.44.

Pilgrimsvandring i Nacka i området kring Flaten och Drevviken.

Lördagen den 29 september kl. 9.30 – cirka 14.00

Vandringen är ca 10 km i delvis kuperad terräng. En vandring i hoppets tecken där vi får uppleva naturens höstskrud tillsammans.Medtag lunchmatsäck och vatten för dagen. Vid anmälan meddelas startplats.