Sportlov

Vill du spendera sportlovet i skidbacken och samtidigt utforska vad du tror på? Då är detta gruppen för dig. Gruppen ses varannan onsdag i Nacka kyrka. Vi inleder varje träff med fika i vår ungdomslokal. Där får du också möjlighet att spela pingis/biljard, surfa, lyssna på musik mm. Därefter startar vårt konfirmandpass. Under passen kommer vi lära känna varandra och oss själva. Vi kommer leka, ha kul, prata om tro och liv. Vi kommer också utmana oss själva i nya tankegångar och fundera på vad som är viktigt – på riktigt. Under sportlovet vecka 9 åker vi på resa tillsammans till Hållandsgården i Jämtland. Under dagarna åker vi skidor och bräda i Trillevallen och på eftermiddagarna och kvällarna kommer vi ha gemensamma pass.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna bedriva vårt konfirmandarbete så som tänkt men samtidigt följer vi de rekommendationer som finns. Kan vi inte genomföra Sportlovslägret så som tänkt kommer vi planera om och erbjuda en annan lösning.

om sportlovsgruppen

Plats: Nacka kyrka