Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Sportlov

Vill du spendera sportlovet i skidbacken och samtidigt utforska vad du tror på? Då är detta gruppen för dig.

Gruppen ses varannan onsdag i Nacka kyrka. Vi kommer börja varje gång med fika i vår ungdomslokal där du också får möjlighet att spela pingis/biljard, surfa, lyssna på musik mm. Därefter startar våra konfirmandpass. Under passen kommer vi lära känna varandra och oss själva. Vi kommer prata om tro och liv, leka och ha kul.
Vi kommer också utmana oss själva i nya tankar och fundera på vad som är viktigt. Under sportlovet åker vi på resa tillsammans till Hållandsgården i Jämtland. Under dagarna kommer vi åka skidor och bräda i Trillevallen och på kvällarna kommer vi ha gemensamma pass och aktiviteter.

om sportlovsgruppen

Plats: Nacka kyrka