SKU Nackas årliga välgörenhetskonsert

Onsdag 13 februari, 19.00, Nacka kyrka. Fri entré.

Varmt välkomna till Svenska Kyrkans Unga i Nackas årliga välgörenhetskonsert. En fullspäckad kväll i kärlekens tecken där alla intäkter kommer att skänkas till Rädda Barnen. Du som publik kommer att få uppleva allt från dans, musik och sång till annat konstnärligt skapande (och kanske till och med popcornförsäljning!) framfört av oss ungdomar i Svenska Kyrkan. Så bjud in alla du känner, både släkt och vänner!

Vi i SKU hoppas att denna kväll kommer bli mycket minnesvärd för dig och att vi tillsammans kan få ihop många slantar för att göra vår värld lite bättre.

Psst! Sugen på att vara med och uppträda? Varmt välkommen att mejla in din idé på vad du vill framföra till: liv.af.donner@svenskakyrkan.se

Svenska Kyrkans Unga i Nacka
Du kanske undrar vilka vi är? Jo, vi är ideell organisation som riktar oss mot just de unga i Svenska kyrkan. Vårt mål är att få alltfler engagerade och intresserade av det arbete som görs inom kyrkan samt att alla unga ska känna sig delaktiga i det. Vi gör detta genom att anordna olika aktiviteter, utflykter och andra påhitt. Det är vårt uppdrag som styrelse att få varje ung människas röst att bli hörd.