Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Rögrund

Ett konfirmationsläger fyllt av sol och bad, nya vänner och livets stora frågor. Vi bor och lever på en egen skärgårdsö i Stockholms yttre skärgård under tio dygn.

Vad sägs om att vakna upp till havsbrus och ta ett morgondopp i ett augustivarmt hav redan före frukost? Vi bor och lever på en egen skärgårdsö i Stockholms yttre skärgård under elva dygn. Upplev skärgård och båtliv, gemenskap och glädje, värme och soldränkta klippor. Inspireras och reflektera kring livets stora frågor. Vandra genom tro, hopp och kärlek. Chilla och grilla i solnedgången. Tillsammans firar vi gudstjänster och andakter i vacker natur. Skärgårdsmiljön blir vår scen och vårt redskap både i lektioner och på fritiden. Följ med på en underbar resa som blir till ett minne för livet!

Kontakt: Madeleine Hed, 08-546 06 117,  072-536 22 52
Madeleine Hed

Läs mer om Rögrund på www.grundet.se