Other languages with Google Translate

Bli volontär

En av Svenska kyrkans uppgifter är det sociala arbetet – diakonin. Att finnas till för människor i utsatta livssituationer på olika sätt. Allt fler vänder sig till kyrkan för att söka hjälp eller att hitta en gemenskap. I det arbetet gör volontärer en viktig insats tillsammans med anställda diakoner. Nu söker vi flera volontärer som vill vara med och möta människor och bidra med tid och kunskaper.

Det här gör en volontär

Vi söker dig som har ett socialt engagemang och ett intresse för människor. Som volontär i Nacka församling kommer du att göra en insats tillsammans med församlingens diakoner och andra volontärer. Du kommer att möta människor i olika situationer och åldersgrupper. Det är en fördel om du har någon av dessa olika kunskaper som språk, administration, ekonomi, juridik, pedagogik eller praktiska kunskaper. Du bidrar med den tid du har och binder dig inte vid regelbundna tider.

Som volontär kan du finnas med i olika sammanhang, som till exempel Öppen dörr, kontaktperson för nyanlända, eller vara med i sykretsen.

Vill du bli volontär?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal

Nacka kyrka

Anna Hirsch, diakon, 08-546 06 146.

Älta kyrka

Michel Hoffman, 08-546 06 181.

Fisksätra kyrka

Pernilla Landin, 08-546 06 186.

Ge en gåva

Ge en gåva/kollekt direkt från mobilen med Swish. Det är enkelt, snabbt och säkert.

Så här gör du:

• Anslut dig till Swish via din internetbank.
  • Ladda ner apparna “Swish Betalningar” och “BankID säkerhetsapp”
  • Swisha betalningen genom att ange swishnummer, belopp och valfritt meddelande i Swishappen.

Swishnummer
123 172 10 59 Dagens kollekt
123 240 33 68 Burmagruppen
123 303 43 29 Diakonin i nacka församling
123 363 58 51 Gatubarn i Manilla
123 228 8017 Guds Hus

Plus- och bankgiro

Det går också att ge gåva via plus- och bankgiro. Märk betalningen med "Gåva dakonin" eller "Gåva Diakonala fonden".

Plusgiro 736 88-4
Bankgiro 5813-1061