Vandra i Nacka 1 juni!

Följ med på en Pilgrimsfärd i Nacka församling i samarbete med Tyresö pilgrimscentrum. Vi vandrar Globalgo som leder till minnesgudstjänsten för utdöda arter i Storkyrkan kl 19.00 i samband med FN:s möte om de globala målen i Stockholm.

Vi vandrar eller cyklar tillsammans och möts upp i Nacka strand ca 17.00 där mål 14 står. Vi tar en SL-båt till Nybrokajen och går sedan upp till Storkyrkan i Gamla stan
och minnesgudstjänsten för utdöda arter i samband med Stockholm +50 med biskop Andreas Holmberg. 

Vi har tre olika vandringar ni kan välja på: 

1. Samling kl 15.30 vid Forumkyrkan, Serenadvägen 25 
Vi vandrar en kortare sträcka från FN:s mål 2 vid Forumkyrkan till mål 15 i Nyckelviken och samlas vid mål 14 i Nacka strand. Promenera längs ängarna och på bra vägar. Lätt promenadväg. Medtag matsäck, vatten, kläder efter väder och SL-kort. Anmälan! Sträckan är 4,7 km.

2. Samling kl 15.00 Vid Åhlens, Sickla köpkvarter.
Vi möts vid FN:s mål 12 intill Åhlens i Sickla köpkvarter, vandrar via mål 9 på Nobelberget, vidare till mål 8 på Kvarnholmen och sedan följer vi vattnet till Nacka strand och FN:s mål 14.
Viss vandringsvana krävs, kuperad terräng, bra skor och kläder efter väder. Medtag matsäck, vatten och SL-kort. Anmälan! Sträckan är 6 km.

3. Samling kl 15.00 vid Markuskyrkan i Björkhagen
Vi möts på CYKEL vid Markuskyrkan i Björkhagen, cyklar i Nacka naturreservat till mål 13 Söderbysjön, mål 3 vid Hellasgården, mål 1 vid Nacka kyrka och slutligen till FN:s mål 14 i Nacka strand. 
Kuperad terräng, korta sträckor behöver du leda cykeln. Medtag cykel och hjälm, vatten, matsäck, kläder efter väder och SL-kort. Anmälan! Sträckan är 11,7 km.

Samling 17.10 i Nacka strand
Avgång med SL-båt 17.40
Minnesgudstjänst med Andreas Holmberg i Storkyrkan 19.00
Läs mer:  Minnesgudstjänst för utdöda arter 


Anmälan till: tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se. 
Uppge namn och telefonnummer samt vilken sträcka du vill följa.
Ingen kostnad. Läs mer om Tyresö Pilgrimscentrum
Läs mer om Globalgo!