Nacka församling

Prata med oss

Kontakt

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Nacka församling söker ungdomsassistent inom kommunikation

Nacka församling har nu fått möjligheten att tillsätta en ungdomsassistent inom kommunikation. Vill du bli vassare på trycksaksproduktion, webb och sociala medier?


Här får du möjlighet att utvecklas inom grafisk kommunikation, att pröva på arbetslivet som kommunikatör och lära dig mer om yrket. Vi söker dig som nyss har tagit studenten med någon form av kommunikationsinriktning. Du måste kunna röra dig fritt i InDesign och Photoshop, ha gått en gymnasieutbildning med grafisk inriktning och ha kunskap om sociala medier och webb. Det är meriterande om du även kan skriva, fotografera och har kunskap i fler Adobe-program. 

Vi ser gärna att du är tycker om att arbeta med människor, är bra på att samarbeta, har initiativförmåga och social kompetens. Vi förväntar oss att du delar Svenska kyrkans värderingar. 

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start 1/1-31/12 2018.

Ansök senast 29 oktober. Skicka in ditt CV, personliga brev och gärna något ur din portfolio till Alice Braun . Intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten kontakta
Alice Braun, 08-546 06 122, Alice Braun  
Helena Jergander, 08-546 06 121, Helena Jergander