Nacka församling söker två ungdomsassistenter

Under ett år får du tillfälle att arbeta med församlingens olika verksamheter, framförallt med barn och ungdomar. Det perfekta mellanåret innan fortsatta studier, där arbete kombineras med både kortare och längre resor i form av många lägerdygn. Sista dag för ansökan är 16 maj!

Vi erbjuder dig ett år där du får prova på hur det är att ta eget ansvar, utvecklas i ditt ledarskap och arbeta i kyrkan. Du kommer att få en handledare som stöttar och leder dig i dina uppgifter. Det finns dessutom möjlighet till utbildning.

Att vara ungdomsassistent är en heltidstjänst som behöver ditt helhjärtade engagemang. Fredagar och lördagar är som regel lediga dagar, förutom i
samband med läger.

Du kan själv delvis vara med och påverka vad ditt år ska innehålla. Kanske har du ett särskilt intresse som du vill utveckla? Berätta om det, så kan vi hitta uppgifter som är utvecklande för dig och intressanta för församlingen.

Vi söker två ungdomsassistenter. Ni kommer att arbeta mycket tillsammans och med ungdomsarbetslaget men även finnas med i barnarbetslaget kring Nacka kyrkas Barn/Diskantkör och Skaparklubb. Den största delen av tiden tillbringar ni i verksamheten i Nacka kyrka. Utöver det kommer tjänsterna att ha olika geografisk profil där det kommer finnas möjlighet att vara med i verksamheterna i Älta, Fisksätra eller Forumkyrkan. Du ska ha gått ut gymnasiet.

Missa inte en rolig och utvecklande upplevelse! Om du tror att det här är något för dig, skicka din ansökan redan idag.

Sista dag för ansökan är 16 maj! Skriv ett personligt brev och bifoga meritförteckning. Upplysningar om tjänsten och ansökan:
Johan Lindström, församlingspedagog, 08-546 061 35 eller 072-249 81 35, johan.lindstrom@svenskakyrkan.se

Tidsperiod: 2021.08.30 -2022.07.31
Intervjuer är planerade till 25 och 27 maj.