Other languages with Google Translate

Hemmakonfa

En konfirmandgrupp för dig som vill bygga gemenskap under längre tid, men som inte kan eller vill åka på något längre läger.

Vi träffas varannan onsdag i Nacka kyrkas ungdomslokal, samt några övernattningsfria helgdagar i höst och vår. Under året kommer vi fika, prata om tro och liv, glädje och sorg, lära känna varandra och oss själva, leka, jobba med drama, spela och lyssna på musik. I hemmakonfagruppen kommer du få tid att prata om allt som är viktigt - på riktigt!

Utöver detta finns också möjlighet att prova på modern musikproduktion, fördjupa dig i miljöfrågor, lära dig om kristen tro och andra religioner. Det krävs inga förkunskaper och det är helt kostnadsfritt.

Kontakt: Johan Lindström, 08-546 06 135
Johan Lindström