Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Onsdagsgruppen

En konfagrupp för dig som vill bygga gemenskap under längre tid. Vi träffas varannan onsdag i Nacka kyrkas ungdomslokal, samt under två korta helgläger, ett på hösten och ett på våren.

Under året kommer vi fika, prata om tro och liv, glädje och sorg, lära känna varandra och oss själva, leka, jobba med drama, spela och lyssna på musik, få tid att prata om allt som är viktigt - på riktigt!

Utöver detta kommer också möjlighet ges att: prova på modern musikproduktion, fördjupa sig i miljöfrågor, lära oss om kristen tro och andra religioner. Det krävs inga förkunskaper och det är helt kostnadsfritt.

Kontakt: Johan Lindström, 08-546 06 135
Johan Lindström