Skeviks gård

Bad från bryggan, glass i solen och havsutsikt. Låter det lockande? Då kanske en konfa på Skeviks gård på Värmdö är något för dig!

Det här lägret passar dig som vill åka på ett härligt läger precis när sommaren brukar vara som allra bäst. Under sex dagar i slutet av juli bor vi på Skeviks gård på Värmdö, precis vid havet. Här kommer vi på olika sätt undersöka den kristna tron, till exempel genom diskussioner om allt mellan himmel och jord, andakter, musik och lekar. Det finns också tid för en massa aktiviteter, som bad från bryggan, fotbollsmatcher och glass i solen. Som om det inte vore nog så brukar man få många nya kompisar och minnen för livet. Förutom sommarlägret så träffas vi tre onsdagskvällar under vårterminen för att lära känna varandra och börja bekanta oss med kyrkans och trons värld. Anmäl dig i god tid, för det här kommer att bli riktigt bra!

Vi hoppas och tror att vi ska kunna bedriva vårt konfirmandarbete så som tänkt men samtidigt följer vi de rekommendationer som finns. Kan vi inte genomföra Gotlandsresan så som tänkt kommer vi planera om och erbjuda en annan lösning.

om skeviks gårdsgruppen

Plats: Nacka kyrka