Ledig tjänst kommunikation

Välkommen att söka till en spännande församling med både djup och bredd. Vi är ett stort arbetslag med mycket arbetsglädje och kompetens som vill finnas för människor i livets alla skeden.

Nacka Församling söker kommunikatör 100%

Nacka församling gränsar mellan storstad och skärgård och ligger 10 minuter från Slussen. Här bor 57 000 invånare och inom församlingen har vi tre kyrkor med olika uttryck och karaktär. Älta kyrka är placerad i kärnan av Älta och har blivit en mötesplats för många Ältabor i alla åldrar och nationaliteter. Fisksätra kyrka ligger på Fisksätra torg där vi möter människor från Fisksätra, men som också är en knutpunkt för det interreligiösa dialogarbetet Guds Hus. Nacka kyrka ligger i Finntorp mellan Sickla och Nacka Forum där vi firar högmässa och där en stor del av konfirmandverksamheten är placerad. Vi har stort fokus på barn, en bred musikverksamhet och vi möter människor från hela världen som samlas hos oss. Vi samarbetar också med andra samhällsaktörer såsom skolan, fritidsgården, Folkets hus etc.

Vi söker dig som

- har några års erfarenhet av kommunikations- och informationsarbete
- har adekvat utbildning från universitet eller liknande
- självständigt kan analysera, planera, implementera och följa upp kommunikationsinsatser
- har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift
- är självständig, initiativrik och samtidigt bra på att samarbeta
- kan grafisk formgivning, webbpublicering och sociala medier
- har goda kunskaper om idéburna organisationers struktur
- delar Svenska kyrkans värderingar

Har du dessutom
kunskap om Svenska kyrkans organisation är det en merit.

Vi erbjuder dig
- att arbeta i en församling som växer
- en församling som verkar för ett livsviktigt och hoppfullt Nacka
- en arbetsgemenskap tillsammans med en kommunikatör och en kommunikatörsassistent.
- att ha kul på jobbet!

Arbetsprov kan komma att efterfrågas.

Tjänstens omfattning: 100 % visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 21 januari 2018
CV, personligt brev och löneanspråk. Märk din ansökan ”Kommunikatör”

Skickas till: Nacka församling

Vid frågor om tjänsten