Körer i Nacka kyrka

I Nacka kyrka finns körer för alla stämmor och åldrar med blandad repertoar. Körerna övar i Nacka församlingshem och deltar vid flera tillfällen under terminerna i Nacka församlings gudstjänstliv och håller även egna konserter.

Barnkören
Barn 6-8 år. Roliga sånger blandas med lekfulla rörelser, enkel sångteknik och musikaliskt uttryck i syfte att uppleva och sprida glädje. Körfritids i anslutning till körövningen för väntande körbarn och syskon.
Torsdag 16.45-17.30 Väntelista.

Diskantkören
Barn 8-11 år. I Diskantkören jobbar vi på samma sätt som i Barnkören men mer tid läggs på den vokala utveckingen. Körfritids i anslutning till körövningen för väntande körbarn och syskon.
Torsdag 17.30-18.30 Väntelista

Kören vox amoris
Barn 11-15 år (från åk 5). Vi övar bland anant sångteknik, gehör, notläsning, stämsång, musikaliskt uttryck. Enkel stämsång introduceras.
Tisdag 16.00-17.30, mellanmål från 15.00.

Nacka ungdomskör
Blandad kör för ungdomar från 16 år. Körens ambition är att kombinera en hög nivå med musikalisk bredd. Notläsning och körvana är nödvändig. Provsjungning.
Måndag 18.00-20.30
Körledare: Daniel Möller och Gunilla Tornving Gunilla Werner

Nacka kyrkokör
Blandad kör för vuxna. Kören medverkar i gudstjänster och konserter och samverkar ibland med Nacka Kammarkör och Nacka Ungdomskör.
Tisdag 17.45-19.00 samt vissa torsdagar.
Körledare: Per Rönnblom Per Rönnblom

Nacka kammarkör Blandad kör för vuxna som framför både sakral och profan musik. God notläsningsförmåga och körvana krävs. Provsjungning. Se också vår hemsida: www.nackakammarkor.nu
Tisdag 19.00-21.30
Körledare: Per Rönnblom Per Rönnblom