Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Körer i Nacka kyrka

I Nacka kyrka finns körer för alla stämmor och åldrar med blandad repertoar. Körerna övar i Nacka församlingshem och deltar vid flera tillfällen under terminerna i Nacka församlings gudstjänstliv och håller även egna konserter.

Barnkören
Barn 6-8 år. Roliga sånger blandas med lekfulla rörelser, enkel sångteknik och musikaliskt uttryck i syfte att uppleva och sprida glädje. Körfritids i anslutning till körövningen för väntande körbarn och syskon.
Torsdag 16.45-17.30 Väntelista.
Körledare: Vivi Boozon

Diskantkören
Barn 8-11 år. I Diskantkören jobbar vi på samma sätt som i Barnkören men mer tid läggs på den vokala utveckingen. Körfritids i anslutning till körövningen för väntande körbarn och syskon.
Torsdag 17.30-18.30 Väntelista
Körledare: Vivi Boozon

Kören vox amoris
Barn 11-15 år (från åk 5). Vi övar bland anant sångteknik, gehör, notläsning, stämsång, musikaliskt uttryck. Enkel stämsång introduceras.
Tisdag 16.00-17.30, mellanmål från 15.00.
Körledare: Vivi Boozon

Nacka ungdomskör
Blandad kör för ungdomar från 16 år. Körens ambition är att kombinera en hög nivå med musikalisk bredd. Notläsning och körvana är nödvändig. Provsjungning.
Måndag 18.00-20.30
Körledare: Daniel Möller och Gunilla Tornving Gunilla Werner

Nacka kyrkokör
Blandad kör för vuxna. Kören medverkar i gudstjänster och konserter och samverkar ibland med Nacka Kammarkör och Nacka Ungdomskör.
Tisdag 17.45-19.00 samt vissa torsdagar.
Körledare: Per Rönnblom Per Rönnblom

Nacka kammarkör Blandad kör för vuxna som framför både sakral och profan musik. God notläsningsförmåga och körvana krävs. Provsjungning. Se också vår hemsida: www.nackakammarkor.nu
Tisdag 19.00-21.30
Körledare: Per Rönnblom Per Rönnblom