Vägen - en vandring för sökare

Samtalsgruppen Vägen- en vandring för sökare vänder sig till vuxna som vill samtala om livet och kristen tro för att få fördjupa sin syn på livet och tron tillsammans med andra. Start 25 oktober.

Längtar du efter att samtala om livsfrågor tillsammans med andra? Vill du höra andras livsberättelser? Få nya infallsvinklar om hur kristen tro bearbetar våra frågor? Då är samtalsgruppen Vägen – en vandring för sökare något för dig.

Samtalen utgår ifrån olika livsfrågor och berättelser ur ditt och andras liv, där vi delar och lyssnar på varandras erfarenheter. För den som vill finns möjlighet att döpas och konfirmeras under året. Samtalsgruppen är en del av Katekumenatet, som du kan läsa mer om här.

Gruppen träffas varannan onsdag kl 19.00-21.00 oktober-maj. 25 oktober 2017 startar en ny grupp.

Lokal: Nacka församlingshem
Information och anmälan: Ylva Jansson, Ylva Jansson