Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Katekumenatet - en vuxenväg till tro

Katekumenatet vänder sig till vuxna som vill samtala om livet och kristen tro för att få fördjupa sin syn på livet och tron tillsammans med andra.

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och tro? Där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan Katekumenatet - en vuxenväg till tro, vara något för dig.
Samtalen utgår från deltagarnas egna frågor och livserfarenheter och speglas i bibelns berättelser och kyrkans liv och tradition. För den som vill finns möjlighet att döpas och konfirmeras under året.

Gruppen träffas varannan onsdag kl 19.00-21.00. Vi startar en ny grupp i oktober 2017 i Nacka församlingshem.

Information och anmälan: Ylva Jansson, Ylva Jansson