Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

De ställer upp i kyrkovalet i Nacka församling

De förtroendevalda i kyrkan beslutar i frågor som påverkar människors vardag både i Sverige och internationellt. Vilka vill du ge förtroendet de kommande åren?

På lokal nivå, i din församling, kan besluten handla om vilka verksamheter som behöver prioriteras och hur kyrkoavgiften ska fördelas för att göra mest nytta. 17 september har du möjlighet att påverka hur du vill att din kyrka ska styras. Vilken grupp grupp vill du ge förtroendet? I Nacka församling kan du rösta på Borgerligt alternativ, Centerpartiet, Fria Liberaler i Svenska kyrkan, Frimodig kyrka, Gröna kristna, Kristdemokrater i Svenska kyrkan, Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna.