Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Internationellt café

Internationella gruppen engagerar sig för Svenska kyrkans internationella arbete. De arrangerar bland annat insamlingar, caféföreläsningar och utbyten.

Internationella gruppen engagerar sig för Svenska kyrkans internationella arbete och för internationella frågor kring rättvisa, solidaritet och mänskliga rättigheter samt Svenska kyrkan i utlandet. De arrangerar bland annat insamlingar, caféföreläsningar och utbyten.

Söndagar, 12.30 efter mässan

att vandra med dopets vatten och fördjupas i tro, hopp och kärlek

19/1 Efter tre år i öknen i Jordanien på Jesu dopplats, platsen där Johannes döparen levde och verkade kommer diakon Jonas Bodin tillsammans med sin fru Karin Bodin tillbaka och delar sina erfarenheter.

vad är det som har format ryssland? nedslag i historia och nutid

16/2 Ulla Birgegård är professor emerita i ryska och slaviska språk vid Uppsala universitet och skrivit flertalet böcker om Ryssland.

bibelns kvinnor, gudsmöten och jämställdhet

22/3 Esther Kazen är pastor i Equmeniakyrkan och ordförande för Sveriges ekumeniska kvinnoråd, föreläsare och debattör. Esther är känd som feministpastorn i sociala medier.

se jag gör allting nytt

19/4 Svenska Kyrkans Mission 1874-1974, Sydafrika, Zimbabwe, Tanzania, Indien, Malaysia och Kina. Jonas Jonsson är biskop emeritus och docent i missionsvetenskap samt tidigare biträdande generalsekreterare i Lutherska världsförbundet.

diakoni i utlandskyrkan, ett möte med svenskars utsatthet i utlandet

17/5 Patrik Ehrman har tjänstgjort som präst med diakonalprofil på Gran Canaria, och kommer och delar sina erfarenheter av sin tid i Utlandskyrkan.