Other languages with Google Translate

Internationellt café

Höstens tema är Fred & Försoning

Snälla, åk hem och berätta!

Söndag 18/11 12:30 efter mässan i stora salen
Jennifer Schulze

Jennifer Schulze, prästkandidat, berättar och återger sina intryck av att ha varit i ekumenisk följeslagare i Hebron under tre månader. Som oberoende part finns följeslagaren på plats för att stödja och kunna vidga handlingsutrymmet för israeler och palestinier som arbetar för fred och rättvisa. Följeslagaren är också en observatör och en stor del av arbetet handlar om rapportera och informera om vad följeslagaren upplevt under sin vistelse i Israel och Palestina.