Husmor/Husfar 100% sökes till Fisksätra

Vi söker dig som har ett utvecklat sinne för god service och bemötande. Du är ett ansikte utåt och vi sätter tilltro till din förmåga att möta människor i olika skeden av livet i en mångkulturell miljö.

Tjänsten är tillsvidare placerad i Fisksätra.

Vi är en församling med mångfaldens signum som bygger på ideella, anställda och förtroendevalda medarbetares personliga engagemang att bidra till och påverka församlingsutvecklingen. Ur Nackas församlingsinstruktion

Att arbeta hos oss som husmor/husfar innebär ett roligt och utmanande jobb. Den ena dagen är sällan den andra lik.

Du har ansvar för servering och bemanning i samband med de olika aktiviteter, såväl externa som interna. Du förbereder enklare förtäring, enklare matlagning, bakning och samordnar inköp av varor till hela husets verksamheter. Externa kontakter ingår i arbetet, med både gäster, begravningsbyråer och cateringföretag. Du ansvarar för egenkontroll och livsmedelssäkerhet i köket i Fisksätra kyrka.

Möblering och iordningställande av lokal inför olika samlingar, lokalvård samt viss textilvård ingår i tjänsten.

I tjänsten finns även vissa timmar vikta för vaktmästarsysslor i anslutning till gudstjänsterna.

Tjänsten innebär helgtjänstgöring samt dag- och kvällstjänstgöring enligt schema. Inom ramarna för veckans rutiner har du möjlighet att fritt lägga upp ditt arbete.

Vem är du?
Du har en god serviceförmåga och kan självständigt prioritera samt planera effektivt. Du är flexibel och stresstålig och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och förändringar. Du är en person som inspireras av arbetet i en mångkulturell miljö.

Du har lätt för att samarbeta med andra och förmåga att skapa och underhålla relationer. Du har erfarenhet av att handleda och arbetsleda ideella medarbetare.
Du har goda kunskaper i svenska men gärna även andra språk.
Datorvana krävs. Det är önskvärt att du har körkort.

Kvalifikationer
Hotell-/Restaurang-/livsmedelsprogram på gymnasienivå eller erfarenhet av catering, restaurang, storhushåll eller liknande tjänst.
Meriterande med erfarenhet av mångkulturell verksamhet.
Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värdegrund.

Information om tjänsten
Pia-Sophia Passmark 08-546 061 34

Ansök senast 3 december
Skicka ansökan med CV och personligt brev till Nacka församling
Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Snarast möjligt.