Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gotland

Vill du hänga med på ett roligt konfirmationsläger till Gotland? Vill du dessutom prova på att skriva en låt och spela in den i en riktig studio är det här alternativet för dig.

Att vara konfirmand i Gotlandsgruppen innebär att du har möjlighet att kombinera din konfirmandperiod med ett roligt läger på Gotland. Ett läger som kommer att erbjuda dig en möjlighet att delta på en inre och yttre resa. En resa där du får ställa frågorna, men också ge svaren, svar som kan ändras under vägen.

Vi är också med, genom, våra sinnen och upptäcker smått som stort, samtalar om vår tro och våra tvivel och finns med i kyrkans liv och gemenskap.

Genom dig själv och dina konfirmandkamrater i gruppen skapar du minnen för livet. Vi börjar med upptakt i december, träffas ett dygn i januari och därefter en gång i månaden fram till juni. Precis i början på sommarlovet åker vi på läger till Gotland. 

om gotlandsgruppen

Plats: Älta kyrka 
Start: Söndag 8 december 2019 11.00 i älta kyrka
Tid: Vi träffas en lördag i månaden under vårterminen 
Läger: 11-17 juni 2020
Konfirmation: Söndag 21 juni 2020
Avgift: Ingen 
Kontakt: Michel Hofmann, 08-546 06 181