Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Gotland

Vill du hänga med på ett roligt konfirmationsläger till Gotland? Vill du dessutom prova på att skriva en låt och spela in den i en riktig studio är det här alternativet för dig.

Att vara konfirmand i Gotlandsgruppen innebär att du har möjlighet att kombinera din konfirmandperiod med ett roligt läger på Gotland. Ett läger som kommer att erbjuda dig en möjlighet att delta på en inre och yttre resa. En resa där du får ställa frågorna, men också ge svaren, svar som kan ändras under vägen.

Vi är också med, genom, våra sinnen och upptäcker smått som stort, samtalar om vår tro och våra tvivel och finns med i kyrkans liv och gemenskap.

Genom dig själv och dina konfirmandkamrater i gruppen skapar du minnen för livet. Vi börjar med upptakt i december, träffas ett dygn i januari och därefter en gång i månaden fram till juni. Precis i början på sommarlovet åker vi på läger till Gotland.

Kontakt: Michel Hofmann, 08-546 06 181, 070-244 79 52
Michel Hofmann