Gotland

Vill du hänga med på ett roligt konfirmationsläger till Gotland? Vill du dessutom prova på att skriva en låt och spela in den i en riktig studio är det här alternativet för dig.

Att vara konfirmand i gotlandsgruppen innebär att du har möjlighet att kombinera din konfirmandperiod med ett roligt läger på Gotland. Lägret kommer att erbjuda dig en möjlighet att delta på en inre och yttre resa, en resa där du får ställa frågorna, men också ge svaren, svar som kan ändras under vägen. Vi är också med genom våra sinnen och upptäcker smått som stort, samtalar om vår tro och våra tvivel och finns med i kyrkans liv och gemenskap. Genom dig själv och dina kompisar i gruppen skapar du minnen för livet. Vi börjar med upptakt i december och därefter träffas vi några gånger under terminen fram till juni. Precis i början på sommarlovet åker vi på läger till Gotland.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna bedriva vårt konfirmandarbete så som tänkt men samtidigt följer vi de rekommendationer som finns. Kan vi inte genomföra Gotlandsresan så som tänkt kommer vi planera om och erbjuda en annan lösning.

om gotlandsgruppen

Plats: Älta och Nacka kyrka