Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Föräldraföreläsningar

I samarbete med Nacka kommun och Rädda barnen håller Nacka församlingar tre föräldraföreläsningar i Nacka kyrka 19.00. Innan föreläsningen är det kvällsmässa 18.00. Barnpassning ordnas. Vårens föreläsningar:

Ge ditt barn 100 möjligheter istället för två!

Onsdag 19 april 19.00 Nacka kyrka
Kristina Henkel, jämställdhetskonsult, berättar om genusfällor och genuskrux i vardagen för föräldrar och andra vuxna som är nyfikna på hur barn kan ges fler möjligheter i en könsstereotyp vardag. Hon beskriver situationer där barn könas och görs till flickor och pojkar. Fällorna och kruxen handlar om alltifrån leksaker och kläder till vänskap och känslor.