Diakon 100%

Vi erbjuder en tjänst i en kyrka med lång erfarenhet av strategiskt diakonalt arbete i mångreligiös kontext. I Fisksätra kyrka finns ett rikt inkluderande gudstjänstliv och stort ideellt engagemang.

I tjänsten ingår att:

·  Arbeta med enskilda samtal och diakonala mötesplatser i Fisksätra kyrka

·  Medverka i ett mångfacetterat gudstjänstliv och den pedagogiska verksamheten.

·  Samverka med lokalsamhället, Guds Hus och Källan

Du kommer att vara en del av Fisksätra arbetslag där du bidrar med ditt diakonala perspektiv i vår fortsatta utveckling.

Kompetens och förväntningar
Du är diakonvigd och kan arbeta självständigt likväl som vara en del av ett arbetslag. Du har ett genuint intresse av att möta människor med olika bakgrund och att bygga nätverk.

Frågor om tjänsten
Pia-Sophia Passmark, verksamhetsledare Fisksätra kyrka 072-526 22 52, Pia-Sophia Passmark
Pernilla Landin, diakon, 070-421 75 53, Pernilla Landin

Efter överenskommelse.