Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Den magiska högläsningen

En föreläsning med Anna Strid. 26 oktober klockan 10.00 i Forumkyrkan.

Den magiska högläsningen är en föreläsning av Anna Strid, pedagogisk utvecklingsledare på Nacka kommun, om betydelsen av hatt läsa högt för sina barn. Varför är högläsningen ”magisk”? Vad kan den betyda för barns språk-, läs- och skrivutveckling? Anna går även igenom bildens betydelse vid högläsning samt berättar om interaktiv högläsning.

Det kommer att finnas barnpassning för barn fr 3 år och uppåt. Efter föreläsningen kan medhavd lunch intas i Öppna förskolan. Dagen slutar med sångsamling 12.30.