Boken om Nackas kyrkogårdar

I boken "På upptäcksfärd i Nackas kyrkogårdar" får vi följa Nacka församlings tre kyrkogårdar i den ordning de kom till: Södra kyrkogården, Norra kyrkogården och Storkällan. Vi får inte bara läsa om tre kyrkogårdar med högst skiftande karaktär. Det här är också berättelsen om Nackas utveckling från 1500-talet fram till idag. Följ med på en spännande upptäcktsfärd!

Nu kan du köpa boken för endast 60 kr(ordinarie pris 169 kr). Du kan köpa den antingen på Kyrkogårdsförvaltningens expedition på Gamla Värmdövägen 14 A i Finntorp eller ringa och beställa på telefonnummer 08-546 06 167. Du kan även göra en beställning genom att skicka e-post till ulf.jansson@svenskakyrkan.se. Vill du få boken skickad till dig tillkommer fraktkostnad.