Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Äventyr

Äventyrsgruppen är helt rätt för dig som gillar utmaningar. Den är också helt rätt för dig som vill prova på nya utmaningar, men kanske inte riktigt vågar. Vi avslutar med ett läger i Åre!

Äventyrsgruppen är för dig som gillar utmaningar och spänning, men också för dig som kanske vill söka nya äventyr men inte riktigt har vågat. Tanken är att du ska få en chans att upptäcka nya sidor hos dig själv och få prova på nya saker efter just dina förutsättningar. Vi pratar om tron och livet och det som är viktigt på riktigt. Alla äventyr och aktiviteter beror på plats och väder, men samtliga är utformade för att du på bästa sätt ska få möjlighet att utmana dig själv och växa som människa och vän.

om äventyrsgruppen

Plats: Nacka kyrka