Äventyr

Äventyrsgruppen är helt rätt för dig som gillar utmaningar. Den är också helt rätt för dig som vill prova på nya utmaningar, men kanske inte riktigt vågar. Vi avslutar med ett läger i Åre!

Äventyrsgruppen är för dig som gillar utmaningar och spänning, men också för dig som vill söka nya äventyr. Tanken är att du ska få en chans att upptäcka nya sidor hos dig själv och få prova på nya saker efter just dina förutsättningar. Vi pratar om kristen tro, om livet och det som är viktigt på riktigt. Alla äventyr och aktiviteter beror på plats och väder, men samtliga är utformade för att du på bästa sätt ska få möjlighet att utmana dig själv och växa som människa och vän. Under lägret i Jämtland får du uppleva vackra fjällmiljöer, vattenfall, roliga sportaktiviteter och mycket mer.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna bedriva vårt konfirmandarbete så som tänkt men samtidigt följer vi de rekommendationer som finns. Kan vi inte genomföra Äventyrslägret så som tänkt kommer vi planera om och erbjuda en annan lösning.

om äventyrsgruppen

Plats: Nacka kyrka
Start: 1 december 2021
Tid: En onsdagskväll i månaden januari-maj 2022
Läger: 15-22 juni 2022 i Jämtland, hemmavecka i nacka 27 juni-1 juli 2022
Konfirmation: 2 juli 2022
Avgift: Ingen
Kontakt: Johan Lindström, 08-546 06 135