Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Assisi

Tycker du om att resa, upptäcka andra kulturer och lära dig mer om historien? Åk då på konfirmationsläger till den italienska byn Assisi där helgonet Fransiskus en gång levde.

Det här alternativet passar dig som vill gå en konfirmationsgrupp under läsåret och samtidigt få en möjlighet att upptäcka en ny del av världen. Resan till Assisi gör vi på påsklovet. Under hösten och våren träffas vi vissa söndagar och får lära känna varandra lite bättre, leka, diskutera, se på film mm. Gillar du att resa, upptäcka andra kulturer och uppleva spännande historiska platser? Följ med till charmiga Assisi, en fantastisk miljö där helgonet Fransiskus levde. I Assisi vandrar vi i det härliga landskapet, njuter av den italienska maten, glassen och våren. Lektioner, lekpass och samtal har vi både på vårt vackra klosterboende och ute i Assisis unika historiska miljö.

Kontakt: Madeleine Hed, 08-546 06 117, 072-536 22 52
Madeleine Hed