Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Assisi

Tycker du om att resa, upptäcka andra kulturer och lära dig mer om historien? Åk då på konfirmationsläger till den italienska byn Assisi där helgonet Fransiskus en gång levde.

Det här alternativet passar dig som vill gå en konfirmationsgrupp under läsåret och samtidigt få en möjlighet att upptäcka en ny del av världen. Resan till Assisi gör vi på påsklovet. Under hösten och våren träffas vi vissa söndagar och får lära känna varandra lite bättre, leka, diskutera, se på film mm. Gillar du att resa, upptäcka andra kulturer och uppleva spännande historiska platser? Följ med till charmiga Assisi, en fantastisk miljö där helgonet Fransiskus levde. I Assisi vandrar vi i det härliga landskapet, njuter av den italienska maten, glassen och våren. Lektioner, lekpass och samtal har vi både på vårt vackra klosterboende och ute i Assisis unika historiska miljö. 

om assisigruppen

Plats: Nacka kyrka
Start: 25 september 2019 18.00 i Nacka kyrka
Tid: Cirka en söndag i månaden samt en övernattning på hösten
Läger: En vecka i Assisi på påsklovet 2020
Konfirmation: Lördag 25 april 2020
Avgift: 4 000 kronor (det finns möjlighet till reducerad avgift)
Kontakt: Madeleine Hed
08-546 06 117