Assisi

Tycker du om att resa, upptäcka andra kulturer och lära dig mer om historien? Åk då på konfirmationsläger till den italienska byn Assisi där helgonet Fransiskus en gång levde.

Gillar du att resa, upptäcka andra kulturer och uppleva spännande historiska platser? Följ med till charmiga Assisi, en fantastisk miljö där helgonet Fransiskus levde. I Assisi vandrar vi i det härliga landskapet, besöker kloster och kyrkor, njuter av den italienska maten, glassen och våren. Det här lägret passar dig som vill gå en konfagrupp under läsåret och samtidigt få en möjlighet att upptäcka en ny del av världen. Resan till Assisi i Italien gör vi på påsklovet. Under hösten och våren träffas vi vissa lördagar och söndagar där vi får lära känna varandra, leka, diskutera, se på film med mera. På lägret har vi pass, lekar och samtal på vårt vackra klosterboende, på bussen och ute i Assisis unika historiska miljö.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna bedriva vårt konfirmandarbete så som tänkt men samtidigt följer vi de rekommendationer som finns. Kan vi inte genomföra Assisiresan så som tänkt kommer vi planera om och erbjuda en annan lösning.

om assisigruppen

Plats: Nacka kyrka
Start: 29 september 2021
Tid: en lördag/söndag i månaden samt en övernattning på hösten