Meditation

Hämta kraft och upplev stillhet och tystnad i meditationen.

Meditation är en omtanke vi visar oss själva när vi söker oss till djupet inom oss. Vi arbetar med tre varierande meditationsformer; tre ledare som har varsin metod: Kristen djupmeditation, dansmeditation och änglameditation.

Meditation
Maarit Lappalainen är diplomerad meditationsledare med olika kurser inom healing bakom sig som t ex Reiki. Hon vägleder i meditation med inslag av avslappning, öppning av hjärtat, grundande och en inre upplevelseresa
Lördag 30/9 kl 10.00

Kristen djupmeditation
Gudni Agnarsson, präst leder meditationen till musik av pianisten Adam Mokos. Kristen djupmeditation är en intuitiv kunskapsväg till försoning.
Följande lördagar 10.00 9/9, 28/10, 18/11, 16/12

Dansmeditation
Anne Ekman leder dansmeditation. Här söker vi stillhet i rörelsen. Vi dansar i cirkel och låter musiken leda oss inåt till närvaro och möte. Danserna är oftast väldigt enkla och du behöver inga förkunskaper. Anne Ekman är utbildad dansledare i cirkeldanser/Heliga danser.
Följande lördagar 10.00 2/9, 14/10, 9/12

Änglameditation
Ann Gripenlöf är certifierad meditationsledare och leder en guidad meditation som fokuserar på andning, jordning, avslappning och en inre resa.
Följande lördagar 10.00 16/9, 7/10, 25/11

Enkel yoga och meditation
Vi börjar med en stunds yoga där vi med hjälp av enkla positioner i samklang med andningen landar i våra kroppar. Därefter guidad meditation enligt ignatiansk metod. Ledare: Ylva Jansson och Bo Edenius.
Följande lördagar 10.00 23/9, 21/10

Heldagsmediation "Jag Är"
Medverkande: Gudni Agnarsson, Adam Mokos, Ylva Jansson, Bo Edenius, Ann Gripenlöf, Anne Ekman och Marie Bergman. Se mer information i september.
 Lördag 11/11 från kl 10.00