Små grupper av människor sitter vid olika bord och pratar över en kopp kaffe.

Kulturcafé

En mötesplats för dig som är ny i Sverige

Vårt kulturcafé är en mötesplats för dig som är ny i Sverige. Kanske har du varit asylsökande en längre tid, eller av andra anledningar har haft svårigheter att komma in i det svenska samhället.

Vi möts från våra olika kulturer och tränar på att prata svenska med varandra i en trygg miljö. En möjlighet för dig att ha en gemenskap med andra, träffa nya vänner och lära dig mer om svenska traditioner och svensk kultur. Ibland har vi olika ämnen och tema för dagen.

Här kan du även be om hjälp med att förstå post och mejl du har fått. Eller få svar på frågor du har. Det vi inte kan svara på, tar vi tillsammans reda på.

Kyrkan bjuder på enklare fika som kaffe, te och smörgås.

Hjärtligt välkomna Nästan alla torsdagar klockan 10 - 12 på nedre plan i Kyrkans Hus i Dingle (Södra Vägen 1). Se vår kalender för öppna torsdagar!