Meny

Vi söker kyrkomusiker 100%

Välkommen till en livaktig och glad församling i vackra Mullsjöbygden!

Mullsjö-Sandhems församling har ca 4.700 kyrkotillhöriga. Här är ett både brett och djupt engagemang bland stora och små i församlingens liv. Och nu behöver vi en musiker som vill vara med i den härliga uppgiften att ära Jesus i allt! 

Här finns ett gott arbetslag med ca 25 medarbetare (varav två är kyrkomusiker). Var och en har sina särskilda uppgifter samtidigt som vi både vill och behöver hjälpas åt med mycket. Här finns barn- och ungdomskörer, två kyrkokörer, en gospelkör och väldigt mycket sångglädje! Vi har som en målsättning att vi varje söndag får ha körsång, solosång eller att någon instrumentalist spelar stycken som lyfter gudstjänsten. 

Som regel firas högmässa i Nykyrka kyrka i Mullsjö och söndagsmässa i Sandhems kyrka varje söndag. Lite mer sällan firas mässa och gudstjänst också i Bjurbäcks och Utvängstorps kyrkor. Nu när coronapandemin härjar firar vi högmässa på söndagsförmiddagen och samlas till vandringsgudstjänster på eftermiddagen.

I det vackra Sigfridskapellet i Kyrkans hus är det bön varje vardag innan lunch. Församlingens veckomässor är också förlagda hit.

Vi är ett litet och nära sammanhang men vet samtidigt att vi är del i något mycket större. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten och arbetslaget. Om du brinner för att bygga församling utifrån din personlighet, tro och musikaliska gåvor, erfarenheter och kunskaper, om du tycker om att leda körsång och bedriva enskild musikundervisning, arbeta tillsammans och längtar efter att församlingslivet fick vara till Guds ära - då är detta tjänsten för dig! 

Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten och församlingen:

Kyrkoherde Pontus Johansson, tel: 0392-100 01, e-post: pontus.johansson@svenskakyrkan.se

 

Fackliga kontaktpersoner:

Annika Argus (Lärarförbundet): 0708-421 061

Välkommen med din ansökan senast 29 maj till:

E-post: mullsjo-sandhems.forsamling@svenskakyrkan.se (ange ”kyrkomusiker” som referens på ämnesraden)

eller per post:

Mullsjö-Sandhems församling

Kyrkvägen 9

565 31 MULLSJÖ

Övrigt:

Kvalifikationer: kantors- eller organistexamen

Intervjuer sker löpande

Tillträde: snarast

För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till egen bil.