Söndagsskola

En öppen aktivitet för alla barn som kommer till gudstjänst i Nykyrka och Sandhems kyrka.

Söndagsskolan börjar när barnen har deltagit i gudstjänsten en stund och "Ord till barnen" är över. Då följer de med sina ledare till ett särskilt litet rum i kyrkan eller till en närliggande byggnad. På söndagsskolan sjunger man ofta tillsammans, berättar en bibelbeättelse, leker någon lek eller pysslar ihop. Söndagsskolan gör det möjligt för alla föräldrar att få en stund av stillhet under gudstjänsten. Samtidigt behöver inte barnen sitta stilla så länge, utan får en egen samling helt anpassad för dem.

För tillfället kan vi inte erbjuda regelbunden söndagsskola pga ledarbrist.

För mer information, kontakta Johanna Bard tel 0392-130 34.