Smitta

På Kyrkvillan är vi noga med tvätt- och städrutiner och har god hygien för att så långt som möjligt undvika smitta.

Tillsammans har vi kommit överens om att barn ska stanna hemma från förskolan 48 timmar efter sista symptom på influensa. Om förälder eller syskon har magsjuka ska även förskolebarnet stanna hemma för att undvika smittspridning.

Här nedan kan du ladda ner 2 olika foldrar med mer information. Den första kommer från Jönköpings landsting och är lite enklare, mindre text och mer lättillgänglig. Den andra kommer från Socialstyrelsen och är mer omfattande.