Sandhems kyrkokör

En kör för alla sångglada och musikintresserade.

Skönsjungande Sandhems kyrkokör är öppen för alla som är intresserade av musik och körsång och helst har lite körvana. Kören har en blandad kristen tre- till fyrstämmig repertoar, och sjunger i kyrkans gudstjänster och samlingar ca fem gånger per termin. Ibland har vi även något mer profant program. Någon gång per år gör vi något roligt ihop, t ex en utflykt, restaurangbesök och/ eller konsertbesök etc.

Körövningar
Kyrkokören övar varje onsdag kl. 19.15-20:45 i Sandhems församlingshem. Enkelt fika varje gång.

Kontakt:
Körledare Elisabeth Sjödin Matl 0722-368 098 eller e-post: elisabeth.sjodin444@svenskakyrkan.se

Elisabeth Sjödin Bild: Pontus Johansson