Vuxenkören Nuevo

Varmt välkommen att vara med och sjunga!

Om kören

Vuxenkören Nuevo är en samling glada, sångälskande körmedlemmar i varierande åldrar och vi vill ständigt välkomna fler. Vi sjunger en kristen lättillgänglig och lättare repertoar, oftast två- eller trestämmigt. Ibland sjunger vi något mer profant program. Vi har också ett enklare fika varje gång. Kören Nuevo sjunger upp i gudstjänster och samlingar vid fyra till fem gånger per termin. Någon gång per år gör vi något roligt ihop, t ex restaurang- eller konsertbesök.

Elisabeth Sjödin Bild: Pontus Johansson

Körövningar
Nuevo övar varje tisdag kl 18.00-19.30 i Kyrkans Hus, Mullsjö. Enkelt fika vid varje tillfälle. Välkommen!!

För mer information, kontakta körledare
Elisabeth Sjödin Matl på tel 0722-368 098 eller e-post: elisabeth.sjodin444@svenskakyrkan.se