Kyrkbuss och skjuts

För dig som har svårt att själv ta dig till kyrkan finns det oftast en skjuts att åka med.

Mullsjö
Till Nykyrka kyrka startar bussen "Kyrkturen" 30 minuter innan gudstjänst. Om sammanlyst gudstjänst är förlagd i Bjurbäcks, Sandhems eller Utvängstorps kyrka startar oftast en kyrkbuss 45 minuter innan gudstjänst.
Färdväg:
  • Järnvägsgatan
  • Björkängsvägen
  • Skogsliden
  • Sjövägen
  • Sjöleden
  • Järnvägsgatan
  • Torget
  • Kyrkans Hus
  • Sjörydsvägen
  • Grindgatan
  • Margaretas Park
  • Parkvägen
  • Nykyrka kyrka
Hela turen tar cirka 20 minuter.
Sandhem
Till Sandhems kyrka  startar bilen "Kyrkskjutsen" 30 minuter innan gudstjänst.  Skjutsen utgår från Sjövik, Axtorpsvägen 1, och fortsätter sedan via affären mot kyrkan.