Internationellt engagemang

Kanske har du hört talas om Svenska kyrkans internationella arbete. Mullsjö-Sandhems församling är delaktig i det, mycket tack vare Internationella gruppen. Den kan du läsa mer om  här.

En del av det internationella engagemanget är att driva en Fairtradebutik. Mer information om Fairtradebutiken hittar du här.

Här kan du läsa om SKUT-Svenska kyrkan i utlandet.

Du som aktivt vill medverka och arbeta för ett internationellt engagemang i vår församling är välkommen att höra av Dej till Pontus Johansson, tel 0392-100 01.