Två föräldrar leker i sandlådan med sin lilla bebis.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Timvikarier sökes till Motala Församlings förskolor


Motala församling bedriver tre förskolor. Vi prioriterar att arbeta i mindre barngrupper där vi kan se varje barn både som individ och i grupp. Vår verksamhet följer målen i vår läroplan och är förankrad i en kristen värdegrund där vi ser till alla människors lika värde. Vi vill vara lyhörda för varje barns unika möjligheter till utveckling. Vi arbetar för en öppen positiv dialog mellan vårdnadshavare och personal. 

Kyrkan har en unik möjlighet att erbjuda en trygg grund att stå på. Vi vill skapa mötesplatser för barn och deras familjer. En plats som barn och familj kan återvända till. Att ha roligt och lära genom lek har stort utrymme i vår verksamhet.

Till hösten har vi behov av fler timvikarier som jobbar då vi har planeringsdagar, studiedagar och vid ordinarie personals ledighet. Detta jobb går utmärkt att kombinera med distansstudier eller liknande.

Vi söker Dig som är en positiv, ansvarsfull och engagerad. Du är en närvarande i barngruppen, flexibel, lyhörd och har lätt att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare.  

Vi önskar att du skickar med ditt cv och ett personligt brev.
________________________________________

ANSTÄLLNINGSFORM:  timvikariat vid behov

Sista ansökningsdag 20/6 2022
Kontaktperson: Susanne Wernström rektor i Motala Församling