Ett litet barn går i gräset med en grön vattenkanna. En påse jord och några spadar står bredvid.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Förskollärare Vikariat 85%

Förskolan Ängeln

Förskollärare sökes till Förskolan Ängeln  

Vikariat 85% tillträde 2023-05-02 – 2023-12-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning

Motala församling bedriver tre förskolor. Vi prioriterar att arbeta i mindre barngrupper där vi kan se varje barn både som individ och i grupp. Vår verksamhet följer målen i förskolans läroplan och är förankrad i en kristen värdegrund där vi ser till alla människors lika värde. 

Vi vill vara lyhörda för varje barns unika möjligheter till utveckling. Vi arbetar för en öppen, positiv dialog mellan vårdnadshavare och personal. 

Förskolan Ängeln med plats för 25 barn ligger vackert beläget med lokaler i Charlottenborgskyrkan. Närhet finns till både naturområden och centrum. För längre utflykter använder vi våra lådcyklar. Kyrkan har en unik möjlighet att erbjuda en trygg grund att stå på. Vi vill skapa mötesplatser för barn och deras familjer. En plats som barn och familj kan återvända till. Att ha roligt och lära genom lek har stort utrymme i vår verksamhet.

Vi söker dig som är en positiv, ansvarsfull, professionell och engagerad, legitimerad förskollärare. Du är en närvarande pedagog med tydligt barnfokus. Vi ser att du är flexibel och har lätt att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare. Du är insatt i förskolans läroplan och har hög ambition och pedagogisk medvetenhet.

ANSTÄLLNINGSFORM:  Vikariat 85%  med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning.

Intervjuer sker fortlöpande och tillsättning kan ske före ansökningstidens slut.

 

Sista ansökningsdag  2023-04-13

Kontaktperson: Susanne Wernström rektor i Motala Församling