Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Förskollärare sökes till förskolan Pärlan

Tillträde 2022-02-01

Motala församling bedriver tre förskolor. Vi prioriterar att arbeta i mindre barngrupper där vi kan se varje barn både som individ och i grupp. Vår verksamhet följer målen i vår läroplan och är förankrad i en kristen värdegrund där vi ser till alla människors lika värde. Vi vill vara lyhörda för varje barns unika möjligheter till utveckling. Vi arbetar för en öppen positiv dialog mellan vårdnadshavare och personal. 

Mångkulturella Förskolan Pärlan med plats för 25 barn har sina lokaler i Råssnäskyrkan. Täta bussförbindelser, vackra naturområden och lekplatser finns i förskolans närhet. För längre utflykter använder vi våra lådcyklar. Vi lägger stort fokus på den språkliga utvecklingen i vår verksamhet.

Vi kommer erbjuda Dig fortlöpande kompetensutveckling, gott lagarbete, arbetskläder samt möjlighet till friskvård. 

Vi söker Dig som är en positiv, ansvarsfull, professionell och engagerad, legitimerad förskollärare. Du är en närvarande pedagog med tydligt barnfokus. Vi ser att du är flexibel och har lätt att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare. Du är insatt i vår läroplan och har hög ambition och pedagogisk medvetenhet.  Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med tecken som stöd och bildstöd. Vi önskar att Du är förankrad i kyrkans tro och liv samt förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan.

ANSTÄLLNINGSFORM:  tillsvidareanställning 70%-(100%)  beroende på omständigheter

Sista ansökningsdag 2 januari 2022

Endast ansökan med behörig sökande behandlas

Skicka ansökan i pdf-fil

Kontaktperson: Susanne Wernström rektor i Motala Församling

POST

Motala Församling
Box 138
591 22 Motala