Kontakt

Mörrum-Elleholms församling Besöksadress: Karlshamnsvägen 6, 37533 Mörrum Telefon: +46(454)59400 E-post till Mörrum-Elleholms församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mörrum-Elleholms församling

Välkomna hela familjen till kyrkan på Bönsöndagen.

Familjegudstjänst med små och stora söndag 1 maj i Mörrums kyrka kl 10.00.

Bibelutdelning till årets konfirmander.

Gudstjänst med små och stora

Välkomna hela familjen till kyrkan på Bönsöndagen. Familjegudstjänst med små och stora söndag 1 maj i Mörrums kyrka kl 10.00. Bibelutdelning till årets konfirmander.

Kl 11.00 får vi en guidad vandring på kyrkogården.

Sopplunch med kyrkogårdsvandring

Tisdag den 26 april träffas vi från kl 10.00 i församlingshemmet, för en strunds trevlig samvaro. Kl 11.00 får vi en guidad vandring på kyrkogården. Lite i tolv återvänder vi till församlingshemmet för en enkel andakt. Efter serveras god kycklingsoppa med nybakad fralla till. Fika med kaffe och hembakad kaka avslutar vår lunch.

Ekumenisk kör medverkar.

Ekumenisk friluftsgudstjänst

Kristi Himmelsfärdsdag den 5 maj kl 10.00 firas ekumenisk friluftsgudstjänst bakom prästgården. Ekumenisk kör medverkar.