Tre flickor och en pojke står i en kyrka tillsammans med en präst.
Foto: Johannes Frandsen

Vi söker en komminister

Är du präst och söker ett nytt spännande uppdrag i hjärtat av Dalarna?

OM OSS

Mora församlings vision är att vara en öppen folkkyrka med lokal förankring där man arbetar för ett berikande och varierat församlings- och gudstjänstliv. Församlingen vill vara en betydande samhällsaktör och en arbetsplats där man verka för en god arbetsmiljö med tydliga roller.

Mora församling berikas av de församlingsbor och den kultur som församlingsdelarna i de tidigare socknarna Mora, Sollerön, Venjan och Våmhus tillsammans bildar. Församlingsdelarna stärker identiteten och utvecklar den lokala och nära församlingsverksamheten som finns i Mora församling.

Till församlingen söker vi nu en komminister som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

DIN PROFIL

Vi söker dig med mer eller mindre erfarenhet. Du har fallenhet för att ta ett stort ansvar. Du behöver vara duktig på att se helheten och tycka om att utveckla och se möjligheter. Du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och du bidrar till att implementera våra värdeord tillit och trygghet.

ANSÖKAN

Hos oss på Svenska Kyrkan i Mora får du chansen att vara med och påverka och utveckla organisationen. Du får även tillgång till ett rikt friluftsliv med möjlighet till en aktiv livsstil i fantastisk natur. Välkommen med din intresseanmälan!

Svenska kyrkan i Mora
Besöksadress: Dalagatan 13, 79232 Mora
Postadress: Box 173, 79223 MORA

För mer information är du varmt välkommen att kontakta:
Kyrkoherde Anna Björk
Telefon: 0250-552911, mobil: 070-3212722