Foto: Ingegerd L Forsberg

Välkommen i jul

Välkommen att fira gudstjänst och upplev konserter under advent och jul . Här hittar du all information om vad som händer hos oss i advent och under jul.

En adventsstjärna lyser i ett fönster.

Advent

Adventstiden är en glad tid när vi väntar på att fira att Jesus föddes. Ordet advent betyder ankomst – vi väntar på någon som ska komma. Läs mer om advent och vad bibeltexterna i kyrkan handlar om under adventstiden.

Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B

Advent & Julprogram

Kalendariet inför advent och jul verksamhet, lucia , konserter och körsång, mässa, samling vid krubban, julspel midnattsmässa, julotta

Mittgången i en fullsatt kyrka. Längst fram står en kyrkokör i julkläder mellan två julgranar och sjunger.

Välkommen i jul

Välkommen att fira gudstjänst och upplev konserter under advent och jul – på plats eller digitalt. Här läser du om vad som firas under de olika dagarna i jul.