Föreläsning med Kajsa Bergqvist i Mora kyrka

Varför är det så svårt att som idrottare komma ut som HBTQ? Skapar det fortfarande stora rubriker? Vilka förebilder finns för idrottande HBTQ-personer? Välkommen till en kväll om idrott och HBTQ med höjdhoppsikonen Kajsa Bergqvist.

Dalarnas Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och Svenska kyrkan bjuder in till ett samtal med höjdhoppsikonen Kajsa Bergqvist.

• Varför är det så svårt att som idrottare komma ut som HBTQ?
  • Skapar det fortfarande stora rubriker?
  • Vilka förebilder finns för idrottande HBTQ-personer?

Kajsa håller en föreläsning för att slå hål på stigmat och öka medvetenheten inom HBTQ-frågor och inkluderande idrott. På slutet av föreläsningen kommer Kajsa få diskutera några svåra frågor, om det finns utrymme lyfter vi gärna frågor från publiken.

Välkommen till en kväll om idrott och HBTQ med höjdhoppsikonen Kajsa Bergqvist – ett spännande samtal med berättelser från en fenomenal friidrottskarriär.

Tid och plats:
Tisdag 3 december i Mora Kyrka kl 18.00-19.30

Anmälan:
Anmäl dig senast 1 december genom att klicka på länken nedan.