Festgudstjänst

Varje höst bjuder vi in alla 4-åringar i församlingen och deras familjer till en festgudstjänst. Festgudstjänsten är en stor händelse som följer efter dopet: Det är dags att få en egen bibel.

Vi välkomnar alla till kyrkorna för att fira högtidsdagen med de inbjudna barnen, medverkande barngrupper och körer. Efter den lagom långa gudstjänsten bjuder vi alla på pannkakskalas i församlingshemmet.

År 2018 firar vi Festgudstjänst med stora & små dessa datum:

Våmhus kyrka
11 november 11.00

Mora kyrka
18 november 11.00

Sollerö kyrka
18 november 17.00

Mer info finner du på vår facebooksida bland aktuella evenemang.