21 januari 2017, Lidingö, Sverige: En ängel står vakt bredvid dopljuset, vid dop i Breviks kyrka, Lidingö församling.
Foto: Albin Hillert/Ikon

Drop in-dop

Har dopet inte blivit av? Ta chansen att döpa ditt barn (eller själv bli döpt). Vi ordnar med präst, kyrka, musik och picknick. Antal gäster enligt gällande restriktioner. Sollerön 28/8, Våmhus 29/8 och Mora 11/9

Drop in-dop:

28 augusti Sollerö kyrka
29 augusti Våmhus kyrka
11 september Mora kyrka
Doptiderna är mellan klockan 10 och 14:30

• Du anmäler dig och får en tid, dopsamtalet sker på plats strax innan.
  • Om den som ska döpas är under 18 år behövs samtliga vårdnadshavares samtycke (ta med skriftligt samtycke om alla inte är med) samt legitimationer. Här finns exempel på samtyckesblankett
  • Präst och musiker finns på plats, du får komma själv, med närmaste familjen eller ta med gäster enligt gällande restriktioner
  • Efter dopet bjuder vi på liten picknickpåse

Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss snart:

OBS! Om den som ska döpas är under 18 år behövs samtliga vårdnadshavares samtycke (ta med skriftligt samtycke om alla inte är med) samt legitimationer.

Vill du boka ett eget doptillfälle?

Dopet kan ske i någon av våra kyrkor, hemma hos dig, i en fäbod eller en plats i naturen. Alla kan döpas, oavsett ålder. För barn under 18 år krävs samtliga vårdnadshavares samtycke.

Ring expeditionen på 0250-55 29 00 måndag-fredag 9:30-12:00 och 13:00-14:30 för mer info och bokning av tid.