Insamling till Världens barn

Insamling till Världens barn vecka 39-40. Kan vi tillsammans samla in 50000 kronor?

Världens fest för Världens barn qr-kod

Skänker du pengarna via Svenska kyrkan Mölndal direkt kan du använda qr-koden ovan eller så skriver du in siffrorna 123 653 58 35 och skriv i meddelandet ”Världens barn”.

Årligen samlar Radiohjälpen, genom Världens Barn-kampanjen, in pengar för att kunna stötta barn som lever i utsatta situationer.

Många organisationer, inklusive Act Svenska kyrkan, är med och hjälper till med att samla in pengar i Världens barn-kampanjen. Sammanlagt har närmare 1,5 miljarder kronor samlats in till långsiktig hjälp åt världens mest utsatta barn.

Act Svenska kyrkans avtalade andel av de insamlade medlen är 11%. ​Pengarna går till utvalda projekt som särskilt gynnar barns situation.

Under 2020 kommer Act Svenska kyrkan lyfta fram arbetet för barn med funktionsnedsättningar i  i flyktingläger i Etiopien samt Sydsudan

Du kan också sätta in gåvor direkt in till Radiohjälpens PG 90 1950 -6. Tack!

Hjälp oss att samla in pengar till Världens barn. Kom med förslag på saker du vill att någon ska göra - som du eller någon annan betalar för. Uppdraget utförs och du eller den som lovat betala sätter in pengarna. Klart!

Om detta uppdrag utförs kommer jag (eller den jag vidtalat) att betala

Linda Knutsson

Präst - Fässberg